Pagini

1/09/2015

Tort cu Budinca

Tortul clasic de ciocolata nu da niciodata gres. Asta e regula mea de aur, daca trebuie sa duc o prajitura mai fistichie ;) sau daca am invitati pe care nu ii cunosc asa bine. Ciocolata place tuturor, te face mai fericit, euforic si iti indulceste ziua, oricat de amarauie ar fi ea, ziua sau ciocolata.

Ai nevoie
Blat
*5 oua
*5 linguri de zahar
*5 linguri de faina

Se bat albusurile cu un praf de sare.Se adauga, zaharul, galbenusurile si faina.

Se coate timp de 30 de minute la 180 grade.

Dupa ce se raceste se taie pe jumatate si se insiropeaza cu zeama de la un compot de visine.


Crema
*700 ml lapte
*2 budinci Dr Oetker
*4 linguri cacao
Crema se pune calduta pentru a o putea intinde.
Poti pune si visine daca doresti.

Crema ornat
*350 ml lapte
*1 budinca ciocolata amaruie Dr Oetker
*frisca optional
Crema se pune calduta pentru a o putea intinde



Pofta buna!
Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu