Pagini

6/13/2014

Bavareza cu Capsuni


Daca tot mai sunt capsuni in piata desertul pentru acest weekend este o bavareza cu capsuni. Are o textura usoara si racoritoare si nu ai nevoie de multe ingrediente sau multa munca pentru a o face.

Ai devoie de:
*200 g capsuni
*4 linguri de zahar
*15 g gelatina
*200 ml frisca lichida
*150 g fulgi/ granule ciocolata sau alte ornamente

Capsunile se fierb cu zaharul timp de 5 minute dupa care se blenduiesc si se adauga gelatina.
Frisca se bate si se incorporeaza in compozitie.
Se imbraca in folie alimentara o forma de chec sau diverse forme si punem compozitia dupa care o dam la rece 3 ore.
Se rastoarna pe un platou si se imbraca in fulgii de ciocolata.
La acceasi compozitie se pot folosi si pere in loc de capsuni.




Pofta buna!
Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu