Pagini

6/04/2014

Capsuneta



Daca tot este sezonul capsunilor si acestea par a fi asociate cu iubirea mai peste tot, ati putea incerca o dulcegarie pentru cealalta jumatate. Dureaza cam jumatate de ora sa faci toata minunatia, si chiar daca esti anti talent in bucatarie, cu asta char nu ai cum sa dai gres. Poti folosi o forma de inima sau orice alta forma de prin casa.





Ai nevoie:
*300 ml lapte condensat dulce
*100 ml suc de lamaie (aproximativ zeama de la 2 lamai)
*10 capsune mari
*200 ml frisca lichida
*150 g zahar
*15 biscuiti cacao
*o lingura de unt

Forma se tapeteaza cu hartie de copt/folie alimentara, lasand marginile acesteia sa depaseasca forma vasului
Se mixeaza capsunile cu zaharul, se adauga laptele, sucul de lamaie, si frisca batuta. Amestecul se pune in forma.
Biscuitii sfaramati se amesteca cu untul topit si se pun peste crema.
Se da la congelator 6 ore, se rastoarna pe farfurie si se decoreaza fructat.






Pofta buna!
Cristina




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu