Pagini

7/25/2014

Tarta cu Caise

Caisele si piersicile inca sunt pe tarabele din piete. Sa profitam si sa ne indulcim cu o tarta simpla si usoara.


Blat
*4 oua
*4 linguri de zahar
*4 linguri de faina
* un praf de sare
Albusurile se bat spuna cu sarea, adaugam zaharul, galbenusurile si faina.
Se pune in forma si dam la cuptor 25 minute la 180 grade.
Insiropam cu suc de fructe, zeama de compot sau sirop obtinut din apa cu zahar.



Crema
Am folosit crema instant de la Dr Oetker, doua plicuri la care am adaugat 500 ml lapte.





Am ornat cu caise. Daca ne plac foarte tare fructele, le putem bune si in blat inainte sa il punem la copt. Tarta va iesi un pic fructata si acrisoara.


Pofta buna!
Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu