Pagini

11/27/2014

Cosulete de Ciocolata cu Cereale si Caramel


Se pare acum cateva zile m-a chinuit talentul de cofetar, inspiratia dar si imaginatia si au iesit niste cosulete umplute cu cereale, caramel si unt de arahide aspectoase dar si apetisante.

Poate ca ati vazut astfel de cosulete pe internet sau prin reviste. Sunt total realizabile si acasa!

Este prima data cand fac reteta asta si mi-a reusit din prima! Yupee!








Ai nevoie
*100 g orez expandat
*100 g crema de caramel sau crema de ciocolata
*200 g unt de arahide.
*100 g zahar
*50 ml apa
*200 g ciocolata neagra
*hartii pentru briose






Ciocolata se topeste la abur si cu o pensula o intindem in interiorul hartiilor de briose.
Nu este un lucru grozav de placut sa te murdaresti de ciocolata, dar rezultatul merita.

Zaharul se topeste  in apa la foc mic, dupa care adaugam caramelul si untul de arahide. Adaugam apoi orezul expandat ci mestecam bine.

Cu o lingura, punem compozitia in formele de briose si lasam la rece vreo 2 ore.







Pofta buna!
Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu