Pagini

5/27/2015

Negresse

Ooo, da, clasica negresa! Cred ca oricare dintre noi a mancat aceasta prajitura in copilarie pe saturate! Sau poate nu numai in copilarie. Dupa atatia ani, inca imi place aceasta prajitura si de fiecare data cand o fac tava ramane goala.
Sper sa iti placa si tie si celor dragi si sa goliti tavile de negrese cu multa pofta.


Ai nevoie:
*6oua
*12 linguri de zahar
*12 linguri de faina
*8-10 linguri de cacao(dupa gustul fiecaruia)
*un praf de sare






Batem albusurile spuma cu praful de sare si zaharul.
Apoi adaugam galbenusurile si faina.
Punem in tava, eu am ales una dreptunghiulara si dam la cuptor 30 minute la 180 grade.

Sirop pentru blat
*6 linguri de zahar
*12 linguri de apa
*esenta de rom





Glazura de ciocolata
*jumatate pachet de unt
*6 linguri cacao, sau bucati de ciocolata amaruie
*12 linguri de apa
Dupa ce se topesc ingredientele, punem glazura pesteblatul taiat in prealabil si insiropat.
Deasupra glazurii putem adauga fulgi de migdale sau de ciocolata alba.







Pofta buna!
Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu