Pagini

3/10/2014

Cocos

Primavara care vine in pas alert ne face sa avem mai multa grija de corpul nostru, sa mergem la sala, sa tinem o dieta, sa dam mai multa importanta mancarii. Asa ca pentru cei care doresc sa se indulceasca si sa nu se ingrase le recomand o prajitura usoara, aerata si fina.

Avem nevoie:

Blat:
*5 oua
* un praf sare
*5 linguri de zahar
*5 linguri de faina
*200 - 300 g cocos
*jumatate de plic de amoniac stins in otet

Amestecam ingredientele in ordinea de mai jos.
Se bat albusurile cu sarea, adaugam zaharul, galbenusurile, faina, cocosul si amoniacul stins in otet.
Punem compozitia in tava pe hartie de copt  si lasam la cuptor 30 min la 180 grade.
Dupa ce se raceste adaugam crema.



 Crema:
* 2 plicuri de budinca cocos
* 800 ml lapte
* 10 linguri zahar
Se prepara dupa indicatiile de pe plic. Am folosit mai putin lapte pentru a iesi mai tare.
Se lasa un pic la racit si se adauga peste blat.














Pofta buna!
Cristina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu